Wednesday, 28 December 2011

TENTANG SAYA !

okey gmba ny pech sikit bb pkai my fon yg tk berape nk besr sngt megapixel dye . tp dah edit , cmtu la hasilnye . haha . hudoh ! lantak dye >.<


okey , boleh nampak gambar bulok tu ! ayoyo . rasenye macam tknak letak gambar thu . tapi aku rase nanti  mesti korang rase tk interestingkan . HEHE . tk pe ,aku letak jugak . 
oke shhh !~ jangan nak bising2 kutok aku key . aku dengar....! hehe . segan la . jangan la jangan la ! okey , good korang :)
orait , now aku nak story . ni blog aku yang lain . blog yang aku buat , yang sebelom ny yang cun melecun tuh*perasan , aku dah DELETE . muehehe :DD

ape2 ? korang tnye kenape ......?
ala ,, aku malas nak cite . korang nak thu ke ? hehe .
actually , sebabnyer , aku sendiri dh menyerabotkan aku punyer blog tuh aw . erm , kesian blog aku . yang post2 lame aku tuh pon dh tkde . waaa :'( 
da buang baru terpikirkan post2 yang aku taip panjang2 tu taw . budosnye aku .. dah merane . macm mne ny ??
Ala , tkpe la . aku redho je . setakat ny post aku tuh tkde la gmpk mne . n para follow yang dulu , sile la follow saye balik , yang arytu tu dh hilang . thanks jadi pengikut saye taw . saye sayang korang !

eh , jap , actually tadi aku nak ckp sal aku kan . tp dah melalut panjang sangt . hehe 
tkpe la , jgn marah aw ! bese , la . exitod sikit ngn blog baru ny ! HEHE 
korang nak thu tak ? kalo nak thu boley teruskan mmbace . kalo taknak tkpe :'(

okey , first , name saye.. noor syafiqah binti abdul rani .
name biase je kan ? tk moden tk lame . ahah . tp tetp suke la ngn nme tuh . thnks mak , ayh kasi kakak name tuh . i like the meaning . 
ape ? korang nk thu mksod nme tu ? hehe . 
syafiqah mksodnye , penyayang ^_^
sweetkan . sbbtu la saye  sayang korang . hehe 
then next , umur i .... guess how ?
haha . baru nak msuk 17 la . sekrg 16 lg . lg bbrpe hari 17 dah . SPM OUH . 
agak2 kalo saye tulis karangn bm mcm ny , boley dpt A+ tak cikgu ? 

next , saye tinggl di taman cenderawasih . sape thu ?
ala , kat kuantan tuh . taman paling best taw . seronok woo duduk sane . hehe . tp malang nye saye seorang yg pemalu . maka , tiade banyk kawan lah saye di sane . haha 
kasihan kan ? 
tkpe2 , nnti saye akn improve diri ny supye tk segan2 k. yeah ! syaf boley !

ehh , korang tnye sape syaf ?
syaf tu aku la.... HEHE :D 
member2 call me as syaf . u all pon boley nak pnggil i syaf taw . iqah pon boley jugk . iqah tu time saye skola rendh . rakan2 sepermainan selalu pnggil 'iqah2!!' . 
aduh , rse comel je time tuh . haha *maaf , perasan lagi :P

seperti yang korang thu . i'm sweet sixteen . so mestilah bersekolah lagikan . kalau nak thu , saye sekolah jauh woo .
tersasar abis lah tmpt tuh . mesti korg tertnye2 kenape kan ? 
boley2 . saye boley cite tp bg la saye ckp dlu kt mne . hak2 
name sekola saye smkseribera . ade yg thu ke ? bgusla :)

citenye cmni . dulu time form 1 , saye ny mmg rpt ngn abg *okey, tipu. smpai mase nak msuk form 1 , abg saye ajak sekolh kt tmpt dye . dye dulu duk kerayong makmur kat bera . so , saye ny yang sangt patuh , memang ikot je . independent beb! 
HAHA , korang ade ? form 1 tuu .
tp sblom saye sekola kt seribera tuh . saye kene sekolah kt smk bndar kerayong dulu . 
ha .? kenape korg tnye ?
entah la , saye un tk thu .. memg dye punye rules la . i ikot jee . huh
patu kan patu kan . yang kesiannye kat saye ni u all nak thu ape , 
nek form 2 saye sorang je la tinggl kat tanah bera tuh . kesiannye ! 
sebbnye kan.. abang saye pindah melake oh ! 
huhu . tapi mcm saye ckp td , i'm independent lol . tak nangis pon *tipu lagi

okey , rsenye tu je kot . ape2 boley tnye nnti saye jawab ! anyong ~


#adik , kakak , abang , pakcik , makcik sebenarnye syaf lebih suke bahasekan dirinye 'aku'. 
                so kalo post leps ny syaf pakai 'aku' korang jgn unfollow teros eh eh ?! hehe . thanks korang yang baik sumerr!~






thanks for reading . sile tinggalkan jejak anda

No comments:

Post a Comment

awak , awak !
sile la komen sikit tande awak bace kite punye post ni .
penat kite tulis .
terime kasih banyak2 ye . sayang awak <3