Saturday, 31 December 2011

housekeeping ~

assalamualaikum n hai you'll . hehe . hari ni aku rajin sebab update entry baru . HAHA
al maklomlah , due tige hari ni kan aku buzy sangad . banyak fail2 yang belom di tnde tngn kt ats meje tuh . bilik i kat office tu pon berssepah . appointment lagi . HAHAHA ~ :D #perasan nak mampus keje pejabat!

tak , tak tak . aku saje berangan kejap . actually buzy jadi tu ha ! nampk tjuk atas tuh . jgi housekeeping lahh.
penat taw . buat sorang2 je . yang lain duduk rumah goyang kaki . pandang aku sebelah mate je ! 
memang aku bibik kt rumah tuh. err ~#cerite songsang . act, kami buat same2 la ^^

serius aku cakap . syok woo .. kau hade ? haha sebenarnye kan , kalo nak rase happy bile wat something yg memenatkan , yang perlu kan tenage yg bnyk , fes kali kene 


happy
tapikan kalo terlalu happy sangat susah jugk . sbb , bile kite happy , kite asyik gelak2 . 
kalo tk gelak2 tk happy la namenye kan . so , tahukan anda bile kite gelak ia juga memerlukan tenage yang banyk. so jgn happy sapai gelak overdos !then...

kerjasama
wonderpets ! wonderpets ! kami datang .. ! okey dah tk thu .
HAHA . 
sape yang tengok wonderpets tu mesti tahu kan mcm mne carenye nk bekerjasama .
oleh itu , sile tengok sbb saye tk reti nk ckp mcm mne . kalo dh thu kerjasama mcm mne , bagus la ^_^

asal aku mcm bg tips ttbe ny ? merepek sungguh . tp ia satu kebenaran . try la kalo nk thu sejauh mane kebenaran itu . lalala ~ 
sebelum tu kan! awak nak thu tk , nk thu ?
saye dah jumpe khazanah saye bile kemas umah td taw ... ahaha . sukeenye ~ 
nah , tngok lah khazanah ny . 

tu sume yang kawan2 aku bg taw2! sib bek ade lagi . hehe . pas ny aku simpan korg bek2 . insyaallah .
(sebelum ni simpan jugak tapi lepas tu tk thu dah letk mane )
*sayepelupe :s

ini pulak kolesi jam saye ! ade 12 . yang hilang pon ade jugk . bnyk la.. hehe. 
aku memang giler jam ! 
antre bnyk2 tuh ade 3 je yg hrge 50ringgit ke ats . hee ~ 
beli yg murh boley tukr2 sokmo >.<

that's all . thanks layan :D 



thanks for reading . sile tinggalkan jejak anda

4 comments:

awak , awak !
sile la komen sikit tande awak bace kite punye post ni .
penat kite tulis .
terime kasih banyak2 ye . sayang awak <3