Wednesday, 25 January 2012

S U M B A T ~

tahukah anda ape makna SUMBAT ? 
aku tk tahu la dari mane perkataan tu muncul . yang pasti aku mule mengenal perkataan tuh , sejak berkwan dengan abu #bukan name sebenar :)

die yang ajar aku sebut sumbat2 ! 
pergh , bile dengar memang hudoh sangt bunyi ! tapi , biase lah budak2 bandar zaman sekarang . hehe
actually , sumbat tu makne dye BOSAN

n here i am . bosan la .
HAHA . mane tak bosan mek , orang pi sekolah , hang kt umah . senang lenang kan ?
siap unline , hupdate status , berblogwalking bagaii ~ 
HA'AH !  tu memang sekola kau . 
WELCOME TO SMK SERI RANI .
auuuuwww~ ^,^
such a sweet school name in the world :P bluekk 

deyy thambi ! aku tak gi sekolah ade reason ukeyy ,
aku tk mo susah kan mak aku .
al mklumlah ~ kan nak kawin sbtu ny . muehehe 
correction : my sis ya , not me ;)

ukey la , nak ckp panjang nnnti mcm la ade yg nk bace kan . HAHA 
sile tengok video ni kalo rajin . menarik 'ewww' !
kahkahkah :P

p/s: memang start die tk berape nak fhm bab die speaking pekat sngt , tp lepas tu lawak :D
SELAMAT MENONTON



thanks for reading . sile tinggalkan jejak anda

5 comments:

  1. DAN KENAPE NAME SEKOLAH TU NAME AYAH KAU..(",)
    DAN KAU MENTIONED KAT AKU KE MAKCIK???

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha . kau terasa kah ? :P
      kau yang bagi idea kt aku laa . lalala~

      Delete
  2. ye? tapi kan kat tempat saya tak famous lagi "sumbat" a.k.a bosan tu. awak kat negeri mane? hehe :) btw, selamat berkenalan ^*

    ReplyDelete
    Replies
    1. kt kuantan , phg . awk kt mne ? tk femes eh.. ? hehe .
      selamat berkenalan gak ^^

      Delete
  3. study kat Bangi. Tapi, dok kat Johor. Tak pe, new thing knowledge ehehe ^^

    ReplyDelete

awak , awak !
sile la komen sikit tande awak bace kite punye post ni .
penat kite tulis .
terime kasih banyak2 ye . sayang awak <3