Monday, 23 January 2012

D U G A A N :'D

assalamualaikum you all ! wah2 . RINDU gilee kot ngn blog ny ! ya Allah . dah nak msuk sekolah balik dah bru  nak bukk . bile keje nak jalan ? ayoyo ~ 
bukan ape u'll . actually ceritenye begini .......
erm , sebelom tu , nk ckp yg kawan2 aku pon duk tertnye2 apesal aku tk bukk blog . 
almklomlah , aku kan blogger yg aktif  
KATA KAU !

-syaf , tk bukak belog ke ?
-weh ,tadi aku melawat belog kau . tapi tkde pape pon . boring ! :D
-pe cer your belog sayang.. ?
-syaf, kalo hupdate blog kasi tahu aku taw ! 
-cepat la update... 


rase pelik jee bile kawan2 aku tnye mcm ny . mcm la aku punyer post tu best sangt ! lala~ 
#tk tahu la kalo bagi korang . kalo betol Alhamdulillah :)

uke , stop nonsense . ceritenye begini . untuk pengetahuan kalian , saye seorang yang sangtla pemalas.
bukan pemalas ape yee .
mals nak logout kalo bukak satu account tu . so , nak di lengkapkan cerite , satu hari , aku pon tk log out la kan mcm bese .
then , balik hostel . 3 minggu di sane , baru la ni dapat tngok tiang umah balik .
bukak2 ja pc , ingt nk mencoret sesuatu la kan kt blog ny dulu sblom bkk laman sesawang yang len... ttbe , GOOGLE CHROME xdop lo . mak aii !?
sikit tak sudih . mane pegi mane pegi ? ('.' ) ( '-')
rupenye dah kene mkn anai2 lo.. lame sngt tk bukk .
ceh ! jangan caye dong !
actually google t crash . tk thu la kenape ... merajuk kot ! ahaks~ 

okey , care lain bole pkai kn kalo nak bukk jugk . 
tp mslh kedue lak timbul . iaitu...
cek lupe pulok email ape . HAHA 
#bese org lupe paswed right ?

la ni baru la terkial-kial nak crik balik . n now , ini hasilnye ! seronok ` <3
 

thanks for reading . sile tinggalkan jejak anda

2 comments:

  1. so. blog baru ko ni??(dalam nada tetanye-tanye)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yepp . sori aku tkde kredit lol . sal button tuh , dah thu belom ?

      Delete

awak , awak !
sile la komen sikit tande awak bace kite punye post ni .
penat kite tulis .
terime kasih banyak2 ye . sayang awak <3